Akersloter Marathon Klub

De AMAK loopt voor en met elkaar

 

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

22-10-2019

Gezocht: nieuw bestuurslid

Vanaf januari 2020 komt er een plekje vrij binnen het bestuur van de AMAK. Wij zoeken het liefst een persoon uit de hardlooptak van de AMAK, die een soort van spreekbuis vormt tussen het bestuur en de hardloopgroep. Tevens zal het “onderhoud” van de schelpenbaan rondom het D-veld ook onder jouw hoede komen te vallen. Hierbij moet je niet denken aan dat je zelf het onderhoud hoeft te verzorgen, maar juist zorgt dat het onderhoud, waar nodig, wordt uitgevoerd door de gemeente Castricum (De gemeente beheert namelijk het gehele sportpark Cloppenburch). Het up-to-date houden van de website in samenwerking met een ander bestuurslid is ook onderdeel van jouw takenpakket.

Verder komen wij als bestuur ongeveer vijf keer per jaar bij elkaar om diverse zaken te bespreken en verzorgen wij de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met ondergetekende of met één van de andere bestuursleden.

Tot slot wil ik nog even benadrukken dat een vereniging zoals de AMAK niet kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Het is dus noodzaak dat er een nieuw bestuurslid wordt gevonden om het voortbestaan van de AMAK te kunnen waarborgen.

Met vriendelijke groet,
Christiaan Tuin
(Bestuurslid AMAK)Terug naar overzicht


Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 


 


De jaarlijkse estafetteloop