Akersloter Marathon Klub

De AMAK loopt voor en met elkaar

Training

Elke dinsdagavond trainen de hardlopers. Onder deskundige leiding van Linda wordt er een gevarieerd programma afgewerkt.

In de zomer (zomertijdperiode) vanaf begin april zijn wij actief in het duingebied tussen Castricum en Egmond aan Zee. Vanuit Akersloot wordt dan gezamenlijk vertrokken vanaf het Kruispunt: hoek Mozartlaan en Raadhuisweg. Het precieze adres is: Mozartlaan 2a, te Akersloot. Vertrektijd: 19:00 uur, zodat we om 19:15 uur de training kunnen aanvangen. 

's Winters (wintertijdperiode) vanaf begin september doen wij dat op onze eigen verlichte baan, rondom het voetbalveld, het B-veld van Meervogels. Verzamelen bij de gele prullenbak. Doordat we op de baan blijven, is het voor iedereen mogelijk om mee te trainen, en toch op zijn/haar eigen niveau mee te lopen. Let op! De baantraining start altijd om 19.15u precies.

Naast een goede warming-up, en een cooling down, is één van de belangrijkste onderdelen van elke zomerse en winterse training de gezelligheid.

Als je zin hebt om gezellig mee te trainen, kom dan gerust langs op de dinsdagavond. Je bent van harte welkom! Een mailtje sturen naar hardlopen@amakakersloot.nl kan natuurlijk ook!